Welkom op de website van de Dixieland Crackerjacks. Sinds de oprichting van de band in 1994 is het orkest in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende oude stijl Jazzorkesten van Nederland. Professionele musici met gevoel en liefde voor de swingende en vrolijke muziek uit de jaren 20 en 30 van de twintigste eeuw brengen een gevarieerd programma met muzikale hoogtepunten uit die tijd, afgewisseld met eigen composities die binnen dezelfde stijl passen.

Doordat zowel als Podiumformatie en als Looporkest kan worden opgetreden zijn we inzetbaar bij zeer uiteenlopende evenementen. Variërend van concerten door de podiumband in Jazzclubs, Schouwburgen, op Festivals en in Restaurants tot het openen van Bedrijven, het opvrolijken van Winkelcentra en Familiefeesten door bijvoorbeeld ons looporkest. De bezetting en kleding kan naargelang Uw wensen worden aangepast, zodat voor ieder evenement een passende band klaarstaat.

Voor nadere informatie nodigen we U uit een bezoek te brengen aan onze detail pagina's, te vinden onder de verschillende knoppen aan de bovenkant van deze startpagina. Verder staan we voor vragen en boekingen graag voor U klaar via ons telefoonnummer:

0511 - 522 168
Email adres: info@dixielandcrackerjacks.com


Namens alle bandleden alvast bedankt voor Uw interesse,

Bert Brandsma